Rukavice Ansell TouchNTuff® 92-600 (100ks)

Kód: 92500/8 92500/9 92500/10 92500/7 Zvolte variantu
Tip
Značka: Ansell
719 Kč / balení 594,21 Kč bez DPH 7,19 Kč / 1 ks 7,19 Kč / 1 ks 7,19 Kč / 1 ks 7,19 Kč / 1 ks
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Skladem Skladem Zvolte variantu
Vyberte velikost:
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
13.10.2022 13.10.2022 4.10.2022 4.10.2022 Zvolte variantu

Detailní informace

Expresní doprava ZDARMA
Expresní doprava ZDARMA
Již při nákup nad 1 000 Kč od nás získáte dopravu zdarma.
Máme zboží skladem
Máme zboží skladem
V našem skladu držíme více než 1000 položek v různých velikostech a barvách.
Garance výhodných cen
Garance výhodných cen
Akční nabídky a individuální ceny při vyšších odběrech.

Detailní popis produktu

Další testování rukavic TouchNTuff® certifikovanou zkušebnou na ještě širší škálu chemikálií potvrdilo, že jsou odolné proti širší škále průmyslových chemikálií po delší dobu než jakékoliv jiné nitrilové rukavice pro opakované použití. TouchNTuff® jsou vyrobeny z nitrilu a poskytují až čtyřnásobně vyšší odolnost proti propíchnutí než srovnatelné rukavice z přírodního latexu a trojnásobně vyšší odolnost než podobné neoprenové rukavice. Neobsahují žádné proteiny přírodního kaučuku, což znamená žádné riziko alergií Typu I pro uživatele. Primární studie podráždění pokožky a náplasťové kožní testy rovněž prokázaly, že není žádný důkaz rizika podráždění pokožky nebo alergické kontaktní dermatitidy. Díky unikátnímu složení „Thin Nitril Technology“ tyto rukavice nabízejí jednoduché navlékání a silný úchop v mokrých i suchých podmínkách. Tyto rukavice jsou velmi univerzální a vhodné pro mnoho různých způsobů použití. Kat. III.

DOPORUČENO PRO:

Přesun kapalin i pevných látek

Odběr vzorků a jejich zpracování

Průmyslová výroba

Zpracování masa, ryb a potravin

Laboratorní analýzy

Údržba

TLOUŠŤKA: 0,12 mm

VNĚJŠÍ POVRCH: zdrsnělé prsty

DÉLKA (mm): 240

AQL 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: