Pracovní rukavice Ansell: kvalita a variabilita pro každou práci

Pokud hledáte rukavice, které vám zajistí ochranu, pohodlí a výkonnost při různých pracovních činnostech, měli byste se podívat na nabídku značky Ansell. Ansell je světový lídr v oblasti ochranných rukavic pro průmysl i domácí použití. Nabízí širokou škálu rukavic pro různé odvětví a aplikace, od jednorázových rukavic pro zdravotnictví nebo potravinářství, přes antistatické rukavice pro elektroniku nebo logistiku, až po protipořezové nebo chemicky odolné rukavice pro stavebnictví nebo chemický průmysl.

Ansell rukavice jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou savé, pružné a vysoce odolné. Poskytují dostatečnou ochranu a zároveň zachovávají dobrou pohyblivost ruky i schopnost úchopu. Ruce vás nebudou bolet ani při opakovaných pohybech, nebudou unavené a vaše produktivita práce nebude klesat ani po dlouhém používání rukavic.

Ansell rukavice se také přizpůsobují vašim individuálním potřebám a preferencím. Můžete si vybrat z různých velikostí, barev, tvarů a povrchových úprav. Některé rukavice mají speciální funkce, jako například ochranu proti alergickým reakcím, tepelnou izolaci nebo voděodpudivost. Ansell také nabízí unikátní řešení, jako například rukavice proti chemikáliím s patentovanou technologií Ansell Grip™, která zlepšuje úchop i ve vlhkém nebo olejivém prostředí.

Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruce budou v bezpečí a pohodě při jakékoli práci, sáhněte po pracovních rukavicích Ansell. Na trhu najdete mnoho typů a modelů rukavic Ansell, které uspokojí vaše požadavky a očekávání. Ať už potřebujete jednorázové rukavice pro hygienu a prevenci infekcí, antistatické rukavice pro práci s citlivými součástkami, protipořezové rukavice pro manipulaci s ostrými předměty nebo chemicky odolné rukavice pro práci s nebezpečnými látkami, u Ansell si určitě vyberete.

Jednorázové rukavice Ansell

Jednorázové rukavice Ansell jsou ideální pro práce, které vyžadují hygienu a prevenci infekcí, jako je zdravotnictví, potravinářství nebo kosmetika. Jednorázové rukavice Ansell jsou vyrobeny z nitrilu, latexu nebo vinylu a jsou dostupné v pudrovaných nebo nepudrovaných variantách. Nitrilové rukavice Ansell jsou odolné proti průniku chemikálií a alergenů a poskytují vynikající citlivost a pevnost. Latexové rukavice Ansell jsou pružné a přizpůsobivé a nabízejí vysokou ochranu proti mikroorganismům. Vinylové rukavice Ansell jsou ekonomické a vhodné pro lehké úkoly.

Některé z nejznámějších jednorázových rukavic Ansell jsou:

  • Ansell TouchNTuff: Rukavice s vysokou odolností proti průrazu a průniku chemikálií. Mají nízký AQL (Acceptable Quality Level), což znamená, že mají nízkou pravděpodobnost defektů.
  • Ansell Microflex: Rukavice s vysokou dotykovou citlivostí a pohodlím. Jsou navrženy pro práci s jemnými součástkami nebo přesné manipulace.
  • Ansell NeoTouch: Rukavice z nového materiálu NeoPro, který je syntetickým kaučukem s vlastnostmi latexu. Jsou vhodné pro alergiky na latex nebo nitril.

Antistatické rukavice Ansell

Antistatické rukavice Ansell jsou určené pro práci s elektronikou, logistikou nebo jinými citlivými součástkami, které mohou být poškozeny elektrostatickým výbojem. Antistatické rukavice Ansell jsou vyrobeny z materiálů, které snižují hromadění statické elektřiny na povrchu rukavic. Antistatické rukavice Ansell také splňují normy ESD (Electrostatic Discharge), které stanovují požadavky na ochranu elektronických zařízení.

Některé z nejpopulárnějších antistatických rukavic Ansell jsou:

  • Ansell HyFlex: Rukavice s vynikajícím úchopem a pohodlím. Jsou lehké a pružné a poskytují dobrou ochranu.

Protipořezové rukavice Ansell

Protipořezové rukavice Ansell jsou určené pro práce, které vyžadují manipulaci s ostrými předměty, jako jsou kovové součástky, sklo nebo dřevo. Protipořezové rukavice Ansell poskytují ochranu proti řezným zraněním a zachovávají dobrou citlivost a úchop. Protipořezové rukavice Ansell také splňují normu EN 388, která klasifikuje rukavice podle jejich odolnosti vůči čtyřem typům mechanických rizik: opotřebení, řezání, trhání a propíchnutí.

Ochrana proti chemikáliím - Ansell rukavice

Ochrana proti chemikáliím Ansell je určená pro práce, které zahrnují styk s nebezpečnými látkami, jako jsou kyseliny, louhy, rozpouštědla nebo pesticidy. Ochrana proti chemikáliím Ansell zahrnuje rukavice, které jsou odolné proti průniku a pronikání chemikálií a zajišťují ochranu rukou i předloktí. Ochrana proti chemikáliím Ansell také nabízí různé úrovně ochrany podle normy EN 374, která klasifikuje rukavice podle jejich odolnosti vůči třem typům chemikálií: A (kyseliny), B (základy) a C (organické rozpouštědla).

Některé z nejvýznamnějších ochran proti chemikáliím Ansell jsou:

  • Ansell AlphaTec: Rukavice s patentovanou technologií Ansell Grip™, která zlepšuje úchop i ve vlhkém nebo olejivém prostředí. Mají také speciální povrchovou úpravu AquaDri™, která odvádí pot a vlhkost z rukavic a zvyšuje pohodlí.
  • Ansell Solvex: Rukavice z nitrilového kaučuku, který je odolný proti širokému spektru chemikálií. Mají také vysokou mechanickou odolnost a pružnost.
  • Ansell Extra: Rukavice z přírodního latexu s chlorovaným povrchem, který snižuje lepivost a usnadňuje nasazování a sundavání rukavic. Jsou vhodné pro práci s tuky a oleji.

Rukavice Ansell pro mechanickou ochranu

Mechanická ochrana Ansell je určená pro práce, které zahrnují mechanické namáhání rukou, jako je tření, nárazy, vibrace nebo tlak. Mechanická ochrana Ansell zahrnuje rukavice a návleky, které jsou vyrobeny z odolných materiálů, jako je kůže, bavlna, nylon nebo kevlar. Mechanická ochrana Ansell také poskytuje různé úrovně ochrany podle normy EN 388, která klasifikuje rukavice podle jejich odolnosti vůči čtyřem typům mechanických rizik: opotřebení, řezání, trhání a propíchnutí.

Některé z nejúčinnějších mechanických ochran Ansell jsou:

  • Ansell ActivArmr: Rukavice s vysokou ochranou proti pořezání a průrazu. Jsou navrženy pro náročné práce v těžkém průmyslu, jako je stavebnictví, těžba nebo metalurgie.
  • Ansell Edge: Rukavice s dobrou ochranou proti opotřebení a trhání. Jsou vhodné pro lehké a střední práce v oblasti logistiky, montáže nebo údržby.
  • Ansell Ringers: Rukavice s vynikající ochranou proti nárazům a vibracím. Jsou určeny pro práce s nářadím nebo stroji v oblasti automobilového průmyslu, dopravy nebo energetiky.

Elektrická ochrana Ansell

Elektrická ochrana Ansell je určená pro práce, které zahrnují styk s elektrickým proudem nebo vysokým napětím. Elektrická ochrana Ansell zahrnuje rukavice a návleky, které jsou vyrobeny z izolačních materiálů, jako je pryž, neopren nebo nitril. Elektrická ochrana Ansell také splňuje normy EN 60903 a ASTM D120, které stanovují požadavky na ochranu před elektrickým šokem a průrazem.

Některé z nejdůležitějších elektrických ochran Ansell jsou:

  • Ansell Marigold: Rukavice z přírodní pryže s vysokou izolační schopností a pružností. Jsou dostupné v různých třídách napětí od 500 V do 36 000 V.
  • Ansell Electrosoft: Rukavice z syntetické pryže s vysokou odolností proti stárnutí a ozónu. Jsou dostupné v různých třídách napětí od 500 V do 36 000 V.
  • Ansell HyFlex: Rukavice s kombinací izolační a mechanické ochrany. Jsou navrženy pro práce s nízkým napětím do 1000 V.